News Mehedinti

  SEVERINENII SUNT AŞTEPTAŢI, VINERI 6 DECEMBRIE, LA DESCHIDEREA OFICIALĂ A TÂRGULUI DE CRĂCIUN

SEVERINENII SUNT AŞTEPTAŢI, VINERI 6 DECEMBRIE, LA DESCHIDEREA OFICIALĂ A TÂRGULUI DE CRĂCIUN

Data: 4-12-2019

A doua ediţie a Târgului de Crăciun organizat de către Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, îşi va deschide porţile vineri 6 decembrie, în Parcul Central, lângă Fântâna Cinetică.

Ca urmare a succesului avut iarna trecută, conform primarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, anul acesta, ,,Târgul de Crăciun” va fi extins. În acest moment se pun la punct ultimele detalii, astfel încât pe data de 6 decembrie a.c., cei mici să beneficieze de o serie de surprize care să-i ducă în lumea poveștilor.  

,, Având în vedere succesul ediției trecute, anul acesta am hotărât extinderea târgului atât ca suprafață cât și ca momente dedicate celor mici iar surprizele se vor ține lanț.  Sper din suflet ca această a doua ediție a Târgului de Crăciun să fie un motiv în plus pentru severineni dar și pentru cei de peste hotare să revină și să se bucure de momentele pregătite pentru ei. Inaugurarea târgului va avea loc pe 6 decembrie începând cu orele 17.20. De asemenea, pentru cei mici, a fost pregătit şi Orăşelul Copiilor, unde îi aşteaptă o serie de surprize”  a precizat Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus