News Mehedinti

Spitalul municipal ORSOVA puncteaza o nou performanta: au scazut datorille unitatii medicale

Spitalul municipal ORSOVA puncteaza o nou performanta: au scazut datorille unitatii medicale

Data: 20-7-2018

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, managerul Spitalului municipal Orsova. Adrian Cican, a prezentat un scurt bilant al activitatii manageriale din ultima perioada.

Se pare ca unitatea medicala din Orsova a reusit sa scada cu mult datoriile pe care le avea. Datele bilantului sunt demne de apreciat, in conditiile in care actuala conducere a demarat si o serie de investitii, renovari, a adus paturi noi pe sectii, aparatura si multe alte avantaje atat pentru confortul pacientilor, cat si al cadrelor medicale. De asemenea, tot mai mulţi tineri medici specialişti au ales sa profeseze in Spitalul orşovean.

Conferinta de ieri a fost punctata in cadrul simpozionului “Sănătatea orşoveană şi comunitatea locală”,  prilej cu care managerul Adrian Cican i-a invitat pe toti cei prezenti sa vziteze unitatea medicala.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus