News Mehedinti

 SPITALUL MUNICIPAL ORȘOVA VA AVEA DIN ACEASTĂ LUNĂ MEDIC DIABETOLOG

SPITALUL MUNICIPAL ORȘOVA VA AVEA DIN ACEASTĂ LUNĂ MEDIC DIABETOLOG

Data: 15-5-2018

De luna aceasta, Spitalul municipal Orşova va avea un medic diabetolog, iar începând cu data de 01.07.2018 UN AL DOILEA MEDIC ANESTEZIST.

..SPITALUL MUNICIPAL ORȘOVA VA AVEA DIN ACEASTĂ TOAMNĂ UN MEDIC SPECIALIST DE MANAGEMENTUL CALITĂȚII, COMPARTIMENT OBLIGATORIU ÎN CADRUL ORICĂRUI SPITAL.

SPITALUL MUNICIPAL ORȘOVA VA AVEA DIN DECEMBRIE 2018 UN MEDIC SPECIALIST TÂNĂR PEDIATRU, UN EXCEPȚIONAL MEDIC ORTOPED-TRAUMATOLOG ȘI UN MEDIC SPECIALIST DE LABORATOR TÂNĂR !!!

TOȚI ACEȘTI MEDICI TINERI, ALĂTURI DE MEDICII DE EXCEPȚIE CU EXPERIENȚĂ DIN CADRUL SPITALULUI MUNICIPAL ORȘOVA, VOR CONTRIBUI LA CREȘTEREA CALITĂȚII SERVICIILOR MEDICALE PENTRU ORȘOVENI ȘI A POPULAȚIEI LIMITROFE ORȘOVEI ȘI NU ÎN ULTIMUL RÂND DIVERSIFICAREA SPECIALITĂȚILOR MEDICALE,, a declarat managerul unităţii medicale, Adrian Cican.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus