News Mehedinti

STAREA DE URGENŢĂ BOCHEAZĂ TRANZITUL MAŞINILOR PE DRUMUL ORŞOVA-SEVERIN – MAI MULTE MAŞINI AU FOST TRASE PE DREAPTA DE CĂTRE POLIŢIŞTI!

STAREA DE URGENŢĂ MARESTE SIGURANTA TRAFICULUI RUTIER: AUTOTURISMELE CU NUMERE STRAINE CARE CIRCULA INTRE ORSOVA SI SEVERIN AU FOST TRASE PE DREAPTA DE CĂTRE POLIŢIŞTI, IN ACEASTA DIMINEATA!

Data: 16-3-2020

În această dimineaţă mai multe maşini înmatriculate în ţări precum Germania, Franţa sau Italia, care au fost depistate în trafic pe drumul care leagă Orşova de Drobeta Turnu Severin, au fost trase pe dreapta.

Poliţiştii aflaţi la faţa locului au stopat tranzitul acestor autoturisme, urmare a stării de urgenţă în care a intrat de astăzi întreaga ţară. Oamenii legii fac cercetări şi nu vor mai permite libera circulaţie.

În următoarele 30 de zile  se vor impune o serie de măsuri cu caracter politic, economic, social şi de ordine publică, instituite în toată ţara. De asemenea, organele legii vor acţiona nu doar în limitarea ori interzicere circulaţiei maşinilor, ci şi în efectuarea de razii, controale sau percheziţii. În paralel se vorînchide temporar anumite benzinării, restaurante, cafenele sau alte localuri publice. Tot în această perioadă se va interzice circulaţia feroviară, maritimă, fluvială şi aeriană pe diferite rute.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus