News Mehedinti

SURSE: SE FAC VIZE DE FLOTANT FICTIVE ÎN COMUNA ISVERNA

SURSE: SE FAC VIZE DE FLOTANT FICTIVE ÎN COMUNA ISVERNA

Data: 27-1-2020

Miza primăriei Isverna a ajuns din ce în ce mai mare iar lăcomia nu mai are limite pentru unii care își doresc prin fel de fel de tertipuri să prindă un fotoliu cald la primărie.

Apar lucruri necurate iar peste noapte în comuna Isverna se măresc familiile! Potrivit unor surse, astăzi, s-a vrut ca pe aceeași adresă, în comuna mehedințeană Isverna, să se facă un număr de 13 vize de flotant fictive. Se pare că unii își pregătesc terenul pentru alegerile locale care vor avea loc în această vară. Solicitarea a ajuns la primăria Baia de Aramă, acolo unde se centralizează vizele de flotant a comunei Isverna. De teamă însă, respectivii indivizi se pare că au conștientizat în ultima clipă gravitatea situației și au rămas la doar trei vize de flotant fictive. Sau probabil au realizat că 13 persoane nu au loc să trăiască sub același acoperiș...

Aviz IPJ Mehedinți! Oamenii legii să fie atenți la astfel de mânării, să facă cercetări și sa ia măsurile care se impun!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus