News Mehedinti

 Tăieri ilegale de arbori dintr-o pădure din ŞIMIAN!

Tăieri ilegale de arbori dintr-o pădure din ŞIMIAN!

Data: 18-2-2020

Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune pe linia prevenirii delictelor silvice a identificat un bărbat, care se pregătea să transporte mai mulți arbori tăiați dintr-o pădure de pe raza localității Șimian.

În urma controlului efectuat, jandarmii au stabilit că materialul lemnos nu prezenta marcă silvică și nici documente de proveniență. Bărbatul le-a declarat jandarmilor că a tăiat lemnul împreună cu alte două persoane și se pregătea să-l transporte în scopul valorificării.

La fața locului au fost chemați lucrători ai Ocolului Silvic Șimian, iar în urma cubării a rezultat cantitatea de 6 metri cubi de lemn, esență stejar.

În cauză jandarmii au întocmit actele de sesizare privind infracțiunea de ,,tăiere fără drept de arbori nemarcați și furt de arbori din fondul forestier național”, lăsând materialul lemnos în custodia organelor silvice până la finalizarea cercetărilor.


Galerie foto

 Tăieri ilegale de arbori dintr-o pădure din ŞIMIAN!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus