News Mehedinti

TRUPELE SERVICIULUI PENTRU INTERVENȚII ȘI ACȚIUNI SPECIALE, ÎN VIZITĂ LA CSS ORȘOVA

Data: 21-4-2021

Vizită surpriză la Clubul Sportiv Școlar Orșova. Foști elevi, sportivi care au crescut și au învățat la Orșova și care astăzi fac parte din trupele Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din București s-au reîntors la Club unde au stat de vorbă cu actualii juniori și profesorii care i-au îndrumat de-a lungul carierei lor sportive.

,,A fost o surpriză cu adevărat emoționantă. Sunt foștii noștri elevi care astăzi fac parte din trupele S.I.A.S. Au crescut la Club, aici s-au antrenat, de aici pot spune că s-au lansat în actuala lor carieră. Generația aceasta de băieți și fete i-am avut elevi încă de când erau în clasa a VI-a. Mă bucur că am reușit să-i revăd, m-au surprins plăcut și le mulțumesc pentru surpriză.,, a declarat profesorul Ilie Bănăduc din cadrul Clubului Sportiv kaiac-canoe Orșova.

Polițiștii au stat de vorbă cu actualii juniori sportivi, și-au adus aminte de perioada când ei erau elevi la Clubul din Orșova și au împărtășit din secretele sportului de performanță, munca, ambiția și perseverența fiind principalele atuuri după care s-au ghidat în viață.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus