News Mehedinti

Ultimele pregătiri înainte de redeschiderea școlilor pentru elevii din ani terminali. Care sunt REGULILE

Data: 28-5-2020

Mai sunt doar câteva zile până când școlile se vor redeschide. O parte dintre elevii din anii terminali vor reveni în școli pentru pregătirea dinaintea examenelor naționale. Prezența în clase nu este însă obligatorie. Mulți dintre profesori și elevi au preferat să continue învățământul online de teama infectării cu coronavirus, informează Realitatea PLUS. 

Școlile și liceele vor incepe saptamana viitoare pregatirea pentru examenele din anii terminali. In acest esns, se vor trasa marcaje in curtea scolii, precum si culoare speciale pe unde elevii vor putea trece, iar in banci aceștia vor sta la o distanta de 2 m unul fata de celalat. Pregatirile sunt insa in toi în toate județele din țară.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus