News Mehedinti

Un barbat din Gruia a fost reținut 24 de ore și introdus în arest pentru infracțiuni la regimul circulației

Un barbat din Gruia a fost reținut 24 de ore și introdus în arest pentru infracțiuni la regimul circulației

Data: 7-6-2018

Ieri, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vânju Mare au depistat în trafic un bărbat de 43 ani, din comuna Gruia, județul Mehedinți, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 56C, în localitatea Gruia, județul Mehedinți.

Procedând la verificarea acestuia oamenii legii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă determinată, începând cu data de 20.05.2018.

De asemenea, solicitându-i recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, conducătorul auto a refuzat.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal și conducerea unui vehicul având dreptul de conduce suspendat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 2 din Codul Penal

Totodată,  față de persoana în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca astăzi, 07.06.2018, să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea corespunzătoare.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus