News Mehedinti

  UN BĂRBAT DIN HINOVA ESTE ACUZAT CĂ A ŞANTAJAT O FEMEIE DIN GÂRLA MARE PENTRU A NU FACE PUBLICE IMAGINI COMPROMIŢĂTOARE CU ACEASTA! A REUŞIT SĂ PRIMEASCĂ 1.800 EURO!

UN BĂRBAT DIN HINOVA ESTE ACUZAT CĂ A ŞANTAJAT O FEMEIE DIN GÂRLA MARE PENTRU A NU FACE PUBLICE IMAGINI COMPROMIŢĂTOARE CU ACEASTA! A REUŞIT SĂ PRIMEASCĂ 1.800 EURO!

Data: 17-2-2020

Poliția municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 30 de ani din localitatea Gîrla Mare este victima unui șantaj.

În urma verificărilor efectuate și sub coordonarea procurorului de caz polițiștii au prins în flagrant, într-un local public de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin un tânăr de 24 de ani din localitatea Hinova în timp ce primea 200 de euro de la o rudă a victimei în schimbul unor imagini compromițătoare pe care acesta le deținea pe telefonul mobil.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că începând cu anul 2019 și până în prezent, bărbatul i-a solicitat  femeii diferite sume de bani pentru a nu publica pozele pe reţelele de socializare, obţinând 1.800 de euro de la aceasta. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore iar astăzi vă fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu-Severin cu propunere corespunzătoare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus