News Mehedinti

Un bărbat din Severin este cercetat de polițiști după ce a refuzat să sufle în etilotest!

Un bărbat din Severin este cercetat de polițiști după ce a refuzat să sufle în etilotest!

Data: 30-4-2020

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică, de la Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei deși emana halenă alcoolică.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz prelevare mostre biologice.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus