News Mehedinti

Un bărbat din Vînju Mare a fost prins BĂUT la volan

Un bărbat din Vînju Mare a fost prins BĂUT la volan

Data: 20-7-2018

La data de 19.07.2018, ora 23.40, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 57 de ani,  din Vînju Mare, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Procedând la testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus