News Mehedinti

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din SEVERIN a fost găsit MORT în propriul autoturism, după ce familia l-a dat DISPĂRUT pe 1 decembrie

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din SEVERIN a fost găsit MORT în propriul autoturism, după ce familia l-a dat DISPĂRUT pe 1 decembrie

Data: 3-12-2018

UPDATE ora 13.00: Este vorba despre contabilul şef de la Şcoala Generală Nr. 2 din Drobeta Turnu Severin, Ionel Grădinaru, fost inspector la Garda Financiară.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost găsit, în această dimineaţă, fără suflare în propria maşină, care era parcată pe malul Dunării, în dreptul unui restaurant, la intrarea în localitatea Şimian.

Descoperirea macabră a făcut-o ziaristul severinean Alin Ghiciulescu, care a şi sunat imediat la 112.

Se pare că familia bărbatului a semnalat dispariţia lui sâmbătă 1 decembrie, când acesta a plecat voluntar de acasă şi nu s-a mai întors.

Cadavrul nu prezintă urme de violenţă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au adus la decesul bărbatului. Se pare că acesta avea probleme cardiace, însă acest lucru se va stabili în urma necropsiei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus