News Mehedinti

UN BĂRBAT S-A ÎMPUŞCAT ACCIDENTAL ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE VÂNĂTOARE, ÎN ZONA CRIVINA

UN BĂRBAT S-A ÎMPUŞCAT ACCIDENTAL ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE VÂNĂTOARE, ÎN ZONA CRIVINA

Data: 4-3-2020

Un bărbat de 45 de ani din municipiul Craiova, judeţul Dolj în timp ce se întorcea de la o partidă de vânătoare organizată legal s-a autoaccidentat cu arma prin efectuarea unei manvre necorespunzătoare, în zona Crivina.

Bărbatul este rănit în zona braţului şi a fost transportat la spitalul din municipiul Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus