News Mehedinti

Un fost consilier local din ORSOVA este acuzat de catre ANI de conflict de interese / VEZI despre cine este vorba!

Un fost consilier local din ORSOVA este acuzat de catre ANI de conflict de interese / VEZI despre cine este vorba!

Data: 21-11-2018

Un fost consilier local de la Orsova, Nelu Nichescu, a ajuns in atentia Agentiei Nationale pentru Integritate, fiind acuzat de conflict de interse. Mai exact în exercitarea mandatului de consilier local, acesta a participat la deliberarea și adoptarea unei hotărâri în data de 19 august 2016 privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Orșova în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Orșova, deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor Consiliului Local.

Un alt caz ajuns in atentia ANI este cel al lui Cotolan Jenică, viceprimarul comunei Pădina care a fost declarat incompatibil. În perioada 04 februarie 2015 – 10 iunie 2017 acesta a exercitat simultan  funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Primare Pădina.

Cei doi au posibilitatea de a contesta în instanță deciziile ANI. În caz contrar, nu vor mai avea drept să ocupe funcții publice timp de trei ani.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus