News Mehedinti

UN POLIŢIST DE FRONTIERĂ DIN MEHEDINŢI S-A ÎMPUŞCAT ÎN CAP CU ARMA DIN DOTARE

UN POLIŢIST DE FRONTIERĂ DIN MEHEDINŢI S-A ÎMPUŞCAT ÎN CAP CU ARMA DIN DOTARE

Data: 20-3-2020

În urmă cu aproximativ o oră, IPJ Mehedinţi a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că, un poliţist de frontieră, în timp ce desfăşura activităţi de patrulare între localităţile Crivina şi Vrancea (jud. Mehedinţi), s-a împuşcat în cap cu armamentul din dotare.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi recurs la acest gest pe fondul unor probleme de familie, fiind divorţat.

A fost încadrat la Poliţia de Frontieră Mehedinţi în ianuarie 2017, în anul 2016 fiind disponibilizat de la Jandarmerie.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus