News Mehedinti

Un tanar de 19 ani a fost prins din Timna conducand un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere

Un tanar de 19 ani a fost prins din Timna conducand un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere

Data: 2-8-2018

La data de 02.08.2018, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Strehaia, au oprit pentru control, pe D.C. 86 - Tîmna, judeţul Mehedinţi, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani.

Procedând la verificarea acestuia în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că persoana în cauză nu deține permis de conducere, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat în circulație.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul  săvârşirii  infracţiuniilor  de   conducerea  unui vehicul neîmatriculat, respectiv, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus