News Mehedinti

Un tânăr de 19 ani din Vânju Mare a fost reținut pentru furt calificat

Data: 19-5-2020

La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Vânju Mare au identificat un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea mai multor infracțiunii de furt calificat.

Din probatoriul administrat, polițiștii au stabilit că bărbatul în luna mai a.c. ar fi sustras din două autoturisme și din două locuințe sume de bani și obiecte electronice.

Prejudiciul în valoare de 3.500 de lei a fost recuperat în proporție de 50% și restituit părților vătămate.

         În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere iar astăzi 19.05.2020 va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea corespunzătoare.         


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus