News Mehedinti

VA CANDIDA SAU NU Constantin Gherghe la Primaria ORSOVA? VEZI aici RASPUNSUL FOSTULUI PRIMAR DE SEVERIN!

VA CANDIDA SAU NU Constantin Gherghe la Primaria ORSOVA? VEZI aici RASPUNSUL FOSTULUI PRIMAR DE SEVERIN!

Data: 6-9-2018

Au tot aparut in ultima perioada informatii potrivit carora, fostul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, ar candida la viitoarele alegeri locale, pentru functia de primar la Orsova.

Contactat de catre redactorii News Mehedinti, Constantin Gherghe a evitat un raspuns concret vis-à-vis de acest subiect: ,,Cu tot respectul, dar prefer sa nu am nici un punct de vedere. Deocamdata vreau sa stau departe de aceste lucruri. Eu m-am retras din politica de ceva vreme, iar in viitor nu stiu ce voi face,, a declarat domnul Constantin Gherghe, in exclusivitate pentru News Mehedinti.

Cat despre o posibila candidatura al lui Gherghe la primaria Severin din partea liberalilor, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PNL Mehedinti, Virgil Popescu, a subliniat categoric, ca domnul Daniel Cirjan va fi candidatul PNL la Primaria Severin pentru viitoarele alegeri locale.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus