News Mehedinti

VIDEO – Primarul orșovean, Marius Stoica, și-a trimis FLÂMÂNZI oamenii la mitingul de la București!

VIDEO – Primarul orșovean, Marius Stoica, și-a trimis FLÂMÂNZI oamenii la mitingul de la București!

Data: 11-6-2018

O filmare cât o mie de cuvinte a fost surprinsă la mitingul de amploare al partidului social democrat, care a avut loc ieri în capitală. Oamenii trimiși de primarul Marius Stoica din Orșova nici măcar nu știau ce partid reprezintă.

Mai mult decât atât, delegația de la Orșova a recunoscut că a venit la București fără mâncare, fără apă și că nu știu sigur pentru ce protestează, însă știu că i-a trimis primarul municipiului Orșova.

Înregistrarea face deja înconjurul internetului și a stârnit o serie de nemulțumiti din partea cetățenilor. Două autocare și-a trimis primarul Stoica la miting, fără însă să le asigure oamenilor un minim de confort.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus