News Mehedinti

Viitorii jandarmi vor susține evaluarea  psihologică

Viitorii jandarmi vor susține evaluarea psihologică

Data: 2-7-2018

91 de candidați înscriși pentru a susține concurs de admitere la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi  ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și Scoala Militară de Subofiteri ,,Petru Rareș” Fălticeni , vor susține marti, 3 iulie a.c., evaluarea psihologică.  

Conform precizărilor Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, în data de  03.07.2018, va avea loc  examinarea psihologică  a candidaţilor înscrişi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, sesiunea 2018. Examinarea se va desfășura în două serii, începând cu ora 08:00 prima serie și ora 12:00 a doua serie.

Candidaţii se vor prezenta în data de 03.07.2018, orele 07.30,  prima serie și orele 11.30,  a doua serie,  la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinţi, pe strada Portului, nr.2 din Drobeta Turnu Severin.

Accesul  în săli, în vederea examinării psihologice, este permis numai pe baza documentelor de identitate,  candidații vor avea  asupra lor cartea de identitate şi ustensile de scris cu pastă sau cerneală albastră.

Informaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi – telefon 0252/311078 sau 0252/311079.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus