News Mehedinti

WIFI GRATUIT ÎN PARCUL TRAIAN, PĂDUREA CRIHALA ȘI PROMENADA CRIȘAN DIN SEVERIN

Data: 16-6-2020

Cetățenii municipiul Drobeta Turnu Severin pot beneficia de wifi gratuit în Parcul Traian, rondul de pe Promenada Crișan și Pădurea Crihala.

Proiectul a fost posibil dupa ce Drobeta Turnu Severin a primit finanțare europeană pentru acces gratuit la internet în spațiile publice. Comisia Europeană a agreat proiectul depus de Primăria municipiului si a inclus Severinul in lista primelor orase din Romania cu acces gratuit la internet in spatiile publice.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus