News Mehedinti

Zeci de primarii din MEHEDINTI vor primi ZERO lei de la bugetul de stat, in urma ultimei rectificari

Zeci de primarii din MEHEDINTI vor primi ZERO lei de la bugetul de stat, in urma ultimei rectificari

Data: 21-8-2018

Veste proasta pentru mai multe primarii din Mehedinti, printre care si cea a municipiului Orsova si Drobeta Turnu Severin. Un numar de 30 de primarii din totalul de 66, vor primi zero lei de la bugetul de stat din sumele alocate din impozitul pe venit si sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale pentru anul 2018.

De asemenea, într-o situaţie la fel de rea se află şi Consiliul Judeţean Mehedinţi, care primeşte suma de aproximativ 17 miliarde lei vechi. Mai mult decat atat, Orsova are o rectificare bugetara negativa si va trebui sa dea inapoi statului suma de 16.000 lei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus