News Mehedinti

 30 NOIEMBRIE - STARTUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ÎN MUNICIPIUL DROBETA TURNU SEVERIN

30 NOIEMBRIE - STARTUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ÎN MUNICIPIUL DROBETA TURNU SEVERIN / IATA SI PROGRAMUL DE 1 DECEMBRIE!

Data: 27-11-2019

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 16:00, în municipiul Drobeta Turnu Severin se va da startul sărbătorilor de iarnă o dată cu aprinderea iluminatului festiv și a bradului de Crăciun.

,,Vom avea o lună bogată, cu multe evenimente, cu surprize pentru micii severineni, și nu numai, care se va încheia la cumpăna dintre ani. Sărbătorile de iarnă ne adună pe toți, fiind un prilej de fericire și liniște pentru fiecare!,, a punctat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Iată programul dedicat şi zilei de 1 decembrie!


Galerie foto

 30 NOIEMBRIE - STARTUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ÎN MUNICIPIUL DROBETA TURNU SEVERIN


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus