News Mehedinti

 A FOST LANSATĂ LICITAŢIA PENTRU PROIECTAREA ŞI EXECUŢIA LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE, REABILITARE ŞI DOTARE A AMBULATORIULUI SECŢIILOR PNEUMOLOGIE I ŞI II

A FOST LANSATĂ LICITAŢIA PENTRU PROIECTAREA ŞI EXECUŢIA LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE, REABILITARE ŞI DOTARE A AMBULATORIULUI SECŢIILOR PNEUMOLOGIE I ŞI II

Data: 4-3-2020

Astăzi a fost lansată licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare, reabilitare și dotare a ambulatoriului Secţiilor Pneumologie I și II din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

Este un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020 și presupune consolidarea și eficientizarea energetică a clădirilor c1 + c2, dar și dotarea cu echipamente medicale.

“Când am pus pe lista de investiții acest obiectiv, am avut în vedere necesitatea recompartimentării spațiilor existente și suplimentarea spațiului cu alte trei corpuri prin care să se asigure circuitele medicale conform standardelor în vigoare. La finalul investiției, unitatea va fi autorizată să funcționeze cu 69 de paturi, astfel încât, timpul de reacție pentru cazurile grave să scadă, iar rata internărilor acute în spital să se micșoreze.
Îmi doresc să implementăm toate proiectele contractate pentru infrastructura de sănătate, chiar dacă ele necesită eforturi financiare considerabile din partea Consiliului Județean pentru cofinanțare și cheltuieli neeligibile, tocmai pentru că vreau ca mehedințenii să beneficieze de condiții foarte bune de tratament în sistemul de sănătate județean.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.
Valoarea investiției este de 13,2 milioane lei, fără TVA, iar ofertele sunt așteptate până în data de 24 martie 2020.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus