News Mehedinti

A ÎNCEPUT ASFALTAREA DRUMULUI JUDEȚEAN ÎNTRE NADANOVA ȘI ISVERNA

Data: 21-8-2020
A început asfaltarea DJ 671E, între localitățile Isverna (int. DC 50) și Nadanova (int. DJ 670), un proiect deosebit de important pentru nordul județului Mehedinți și practic, ultimul tronson de drum județean din Isverna care era neasfaltat!
 
“Modernizarea acestui sector de drum în lungime de 6,130 km este un proiect al Consiliului Județean Mehedinți pe care îl concretizăm în această perioadă împreună cu primarul Ionuț Stoican care supraveghează lucrările îndeaproape.
La Isverna se muncește pentru obiective importante, în timp ce în prag de alegeri locale, alți candidați fac sute de vize de reședință pentru oameni care n-au nicio legătură cu aceste locuri, în încercarea de a înșela încrederea adevăraților locuitori ai comunei!”, a declarat președintele Consiliului Județean Aladin Georgescu.
 
Pe lângă modernizarea platformei drumului, proiectul prevede construirea a 22 podețe, 31 de accese către proprietăți, 16 legături cu drumurile laterale, rigole, pe o lungime de 5.130 metri și parapet pe o distanță de 760 metri.

,,Nu pot decât să mulțumesc conducerii Consiliului Județean Mehedinți, în speță președintelui Aladin Georgescu, care a înțeles de la început necesitatea modernizării acestui drum, iar acum suntem la faza la care promisiunea făcută în fața cetățenilor din Isverna a fost respectată.,, a declarat primarul comunei Isverna, Ionuț Stoican.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus