News Mehedinti

AL DOILEA STRAT DE ASFALT ÎNTRE ROGOVA ȘI GRUIA

Data: 4-11-2020
Pe Lotul 1 al proiectului care vizează modernizarea a 112 km drumuri județene din Mehedinți, între localitățile Gruia și Rogova, pe DJ 562A, se așterne al doilea strat de asfalt.
Constructorul a anunțat că s-a intervenit pe tronsoane, astfel încât, în paralel, să se realizeze lucrările la podețele casetate din localitatea Pătulele. Până acum, s-a turnat al doilea strat între Gruia și Pătulele și între Pătulele și Cioroboreni, urmând să continue cu sectoarele pe care nu s-a intervenit până acum.
 
S-au finalizat trotuare în toate localitățile aflate de-a lungul celor #26_kilometri, iar în perioada următoare vor începe lucrările la rigolele de acostament betonate.
 
,,Monitorizez în continuare lucrările și îmi doresc ca ele să fie de calitate astfel încât, locuitorii județului să se bucure de condiții de trafic foarte bune, la finalizarea proiectului!,, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus