News Mehedinti

ALADIN GEORGESCU, ATAC DUR LA ADRESA MINISTRULUI ECONOMIEI DUPĂ CE ACESTA A CERUT ANCHETAREA POLIȚIȘTILOR DIN MEHEDINȚI

Data: 18-11-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a ieșit public cu o declarație dură la adresa ministrului Economiei, Virgil Popescu, după ce acesta a solicitat anchetarea polițiștilor din Mehedinți care interzic taximetria pe timpul nopții.

Șeful CJ atrage atenția că polițiștii aplică Hotărârea de Guvern prin care s- prelungit starea de alertă și în care nu se arată că taximetrele au voie să circule între orele 23.00 și 5.00, ci doar autovehicule cu capacitate mai mare de 9 locuri pe scaune.

“După multe alte incompetențe de care au dat dovadă guvernanții liberali în ultimul an, din păcate pe pielea românilor, ministrul mehedințean vine cu o nouă premieră națională: le cere șefului IPJ Mehedinți și prefectului “să ancheteze” cazurile în care polițiștii interzic taximetria pe timp de noapte fără să se uite în hotărârea aprobată de Guvernul din care face parte și care chiar interzice transportul în regim de taxi!

Mai exact, este vorba despre Anexa 3, art. 7 alin. 3 din HG nr. 967/2020 privind prelungirea stării de alertă.”, susține Aladin Georgescu.

După declarația ministrului Virgil Popescu, s-a trezit și prefectul vorbind astăzi, tot fără să citească Hotărârea de Guvern, dar la el nu mă mai miră nimic! El sfidează legea fără nicio apăsare!

În fapt, nicio minte luminată din Guvernul lui Orban nu s-a gândit că cei care pot merge să-și ia medicamente între orele 23.00 – 5.00 au nevoie și de transport, cum nu s-a gândit nimeni că pentru taximetriști, această activitate este singura sursă de venit!

A-ți permite să induci public ideea că polițiștii mehedințeni nu ar aplica în mod corect legea este o atitudine total nedemnă pentru un ministru!

În fapt, Guvernul PNL a făcut cu taximetriștii exact cum a procedat cu târgurile: a interzis activitatea în aceste spații și când și-a dat seama de gafă, a dat-o la întors! Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns această incompetență a Guvernului PNL!”, a transmis Aladin Georgescu.

Material realizat de News Mehedinti, la comanda PSD Mehedinți. CUI MANDATAR: 11200020

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus