News Mehedinti

ALADIN GEORGESCU CÂȘTIGĂ UN NOU MANDAT DE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI

Data: 28-9-2020

Actualul președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a câștigat un nou mandat în urma alegerilor locale de duminică.

,,Le mulțumesc tuturor mehedințenilor care mi-au acordat votul pentru un nou mandat în funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți! Le mulțumesc și celor care au avut alte opțiuni! Pentru toți vom continua investițiile pentru dezvoltarea județului Mehedinți! Vă mulțumesc totodată, pentru încrederea acordată echipelor PSD din județ! Partidul Social Democrat este în continuare lider in preferințele de vot ale mehedințenilor și a reușit să câștige conducerea a 41 de unități administrativ-teritoriale între care, Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin și Primăriile orașelor Strehaia și Vânju Mare. Îi felicit pe toți colegii mei, pentru rezultatele obținute atât pentru primării, cât și pentru consiliile locale și consiliul județean!,, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus