News Mehedinti

ALADIN GEORGESCU, PREȘEDINTE PSD MEHEDINȚI: ,,USR A DISTRUS ROMÂNIA ALĂTURI DE PNL! ASISTĂM LA O SITUAȚIE HILARĂ!,,

Data: 7-9-2021

În contextul actualei crize politice din Guvern, președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut publică următoarea declarație de presă:

,,Nu numai că USR a contribuit cu vârf și îndesat la dezastrul produs în România în ultimul an, dar astăzi asistăm la o situație hilară. Ministrul demisionar al Economiei, Claudiu Năsui, spune că prin demisiile membrilor USR din Guvern vor să pună capăt “hoției”. Este un autodenunț clar care trebuie sancționat nu doar de români ci declarația trebuie să fie luată în calcul de organele de anchetă!

Bilanțul miniștrilor USR este unul dezastruos:

0km de autostrazi,

0,2% fonduri UE absorbite,

0% fonduri din PNRR, ultimul loc in UE la sprijinirea IMM-urilor si a economiei, esec pe linie in Sanatate si la vaccinare.

PNL și USR au distrus în cârdășie România. De aceea trebuie să plece toți!

NU au aplicat legi votate și promulgate, cum sunt Legea pensiilor și cea privind dublarea alocațiilor!

Au înghețat salariile!

Au crescut cursul euro!

I-au lăsat pe români să se descurce singuri cu facturi dublate sau triplate la energie și la gaze!

Și-au bătut joc de copiii noștri, lăsându-i fără școală!

Și-au bătut joc de agricultorii români, crescând în schimb importurile de alimente proaste și scumpe!

Coaliția Pierzătorilor în alegeri trebuie să se dea dusă! Toate aceste partide sunt vinovate în egală măsură de catastrofa economică și socială pe care o vedem în prezent în România.

Din acest moment, Cîțu are 45 de zile pentru a veni în Parlament la un vot de încredere. PSD va vota clar împotriva unui nou cabinet Cîțu!,, a declarat președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus