News Mehedinti

ALADIN GEORGESCU, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI A VOTAT PENTRU BINELE MEHEDINȚENILOR

Data: 27-9-2020

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, candidat la un nou mandat, a declarat la ieșirea de la urne că județul are nevoie de continuitate pentru a duce lucrurile mai departe, într-o etapă firească.

Însoțit de familie, Aladin Georgescu a votat în această dimineață, la secția de votare amplasată în incinta Școlii Generale din Vânju Mare. Cu această ocazie, el a îndemnat mehedințenii să iasă la vot pentru a-și exercita dreptul constituțional.

,,Am cu sentimentul datoriei împlinite după un mandat cu multe realizări pentru județul nostru și pentru a duce lucrurile mai departe, într-o etapă firească! Am votat pentru mehedințeni, pentru oameni, pentru că ei sunt cei mai importanți! Ne-am ținut și onorat toate promisiunile. Mehedințiul trebuie să continue să se dezvolte,, a spus Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus