News Mehedinti

Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți:

Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți: "CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, MAI PRESUS DE DORINȚELE POLITICE ALE UNORA SAU ALTORA"

Data: 11-2-2020

Astăzi, în cadrul Comitetului Executiv, social democrații au stabilit ca șef de campanie pentru alegerile de anul acesta să fie europarlamentarul Claudiu Manda, care va lucra alături de Mihai Tudose. Prezent la București la ședință, Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți a declarat:

🔜"Partidul Social Democrat este pregătit pentru alegeri. Fie că sunt locale, generale, la termen sau anticipate, PSD merge în lupta pentru majoritate cu echipele câștigătoare. În acest sens, astăzi, în cadrul Comitetului Executiv, s-a stabilit ca șef de campanie pentru alegerile de anul acesta, să fie europarlamentarul Claudiu Manda care va lucra împreună cu domnul Mihai Tudose. Aceasta este singura prioritate a PSD, pregătirea campaniei, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate și să optimizăm șansele de a reveni în preferințele românilor.

Pe de altă parte, asistăm la o criză politică generată în urma deciziei de a-l desemna pe premierul demis să facă un nou Guvern. Este o situație deloc normală, astfel că sub nicio formă, PSD nu va vota Guvernul Orban 2, așa cum a anunțat încă de la început, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.
PSD are majoritate în cele două Camere ale Parlamentului și în acest sens, vă asigur că va folosi toate pârghiile pe care le are la îndemână pentru a ne asigura că este respectată Constituția României".


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus