News Mehedinti

ALADIN GEORGESCU, UN NOU MANDAT PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI

Data: 17-8-2020

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinți, Aladin Georgescu, şi-a depus astăzi candidatura pentru un al doilea mandat. Potrivit sondajelor realizate în ultima perioadă, toate șansele sunt de partea Partidului Social Democrat și a președintelui Aladin Georgescu care în ultimii ani și-a pus amprenta vizibil atât pe infrastructura rutieră a județului, cât și pe cea de sănătate și educație, demarând investiții majore, pe toate axele de finanțare. Fondurile europene au fost prioritate pentru actuala administrație județeană, lucru reflectat de altfel în drumurile din Mehedinți, modernizate și reabilitate în mare parte cu bani de la uniunea europeană.

,,Mă angajam în fața mehedințenilor în urmă cu 4 ani că voi acorda o importanță deosebită infrastructurii rutiere și de sănătate. Acum avem în lucru jumătate din rețeaua de drumuri județene din Mehedinți și șase proiecte implementate cu fonduri europene pentru ca sistemul de sănătate din județ să se schimbe complet și să fie ceea ce merită să aibă mehedințenii. În plus, se reabilitează și se modernizează Spitalele din Vânju Mare și Strehaia și am speranța că ele se vor redeschide în scurt timp.
Dezvoltarea pleacă de la infrastructură, iar în mandatul 2016-2020 am creat cadrul pentru următorul pas, acela de a deschide județul pentru investitori, pentru un turism de calitate, pentru o dezvoltare durabilă și economică, pentru un trai mai bun și mai sigur! PSD are o echipă puternică în județul Mehedinți și venim în fața dumneavoastră cu fapte, cu tot ceea ce am făcut în ultimii ani și cu dorința de a duce lucrurile mai departe!,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus