News Mehedinti

ALIN CHIRILĂ, CANDIDAT PSD LA CAMERA DEPUTAȚILOR: ,,OAMENII DIN MEHEDINȚI NU ÎȘI MAI DORESC UN GUVERN PNL!,,

Data: 23-11-2020

Echipa de campanie a Partidului Social Democrat Mehedinți a mers în comunele Butoișeti și Breznița Motru unde a stat de vorbă cu oamenii despre proiectele și investițiile care vor ajuta la dezvoltarea județului în următorii patru ani.

,,Împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și senatorul Liviu Mazilu, am mers în comunele Butoiești și BreznițaMotru. Am găsit oameni care știu că Guvernul PNL nu trebuie să mai continue dezastrul din ultimul an și sunt convinși că viitoarea guvernare trebuie să fie de stânga.

#PSD este singurul partid care le poate da #pensii, #salarii și #alocații și #siguranța_unui_trai_mai_bun!

Continuăm investițiile în infrastructura rutieră, infrastructura de utilități și în cea de sănătate!

Avem soluțiile și le vom pune în practică după data de #6_Decembrie!,, a declarat Alin Chirilă, candidatul PSD Mehedinți pentru alegerile parlamentare.

Material realizat de News Mehediți, la comanda PSD Mehedinți. CUI MANDATAR: 11200020


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus