News Mehedinti

AMĂRĂCIUNE ȘI OAMENI DEZNĂDĂJDUIȚI ÎN TÂRGURILE DIN VÂNJU MARE ȘI CUJMIR

Data: 30-11-2020
Într-un an de guvernare, PNL a făcut dovada incapacității și a incompetenței sale! A provocat dezastru în toate domeniile, dar în mediul rural se resimte cel mai tare închiderea târgurilor.
 
De vânzarea produselor din gospodării în #târgurile săptămânale din #Vânju_Mare și #Cujmir depindea, în mare parte, câștigarea banilor pentru nevoile personale ale oamenilor din zona de sud a județului Mehedinți. Acum, unde nu aveai loc să arunci un ac duminica, abia dacă sunt lăsați să intre câțiva vânzători care oricum, nu au cui să vândă marfa!
 
,,Când știi valoarea socială a târgurilor din Vânju Mare și Cujmir, cum o știu eu de peste 30 de ani, e revoltător să simți tristețea și deznădejdea oamenilor! PNL le-a luat dreptul de a-și câștiga câțiva bănuți decent, dar și dreptul de a cumpăra produse sănătoase! Este prima nedreptate care trebuie îndreptată după 6 decembrie! Guvernul Orban nu cunoaște realitatea sănătoasă în care trăia satul românesc până să închidă târgurile! Nu ai cum să iei decizia de a închide aceste locații și să trimiți oamenii la hipermarket, dacă ești în slujba românilor! PNL este în slujba multinaționalelor și a propriilor interese!,, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus