News Mehedinti

 ANAFURĂ DE PAȘTE PENTRU TOȚI SEVERINENII!

ANAFURĂ DE PAȘTE PENTRU TOȚI SEVERINENII!

Data: 7-4-2020

Primăria Severin caută soluții pentru ca obiceiurile și tradițiile de Paște să nu fie obstrucționate de virusul COVID-19.

Edilul Marius Screciu a avut o discuție cu reprezentanții Episcopiei Severinului, pentru a le propune să aducă, în ziua de Paște, punguțe cu anafură tuturor severinenilor. Primăria va achiziționa astfel 50.000 de pungi din plastic, în care va fi pusă anafura pentru fiecare familie din oraș, iar angajați ai municipalității, voluntari și polițiști locali vor ajunge cu acestea la ușa severinenilor.

,,Căutăm soluții pentru a nu ne îndepărta de la obiceiurile și tradițiile noastre, pentru că Paștele reprezintă pentru noi toți o sărbătoare plină de bucurie și iertare, curaj și demnitate, iar în aceste momente dificile avem nevoie mai mult ca oricând de solidaritate și înțelepciune,, a declarat primarul Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus