News Mehedinti

ARTA STRADALĂ ÎNFRUMUSEŢEAZĂ SEVERINUL

Data: 25-5-2021

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin împreună cu elevii Liceului I. St. Paulian au iniţiat un proiect de colaborare menit să înfrumuseţeze zonele din oraş care necesită cosmetizare cu ajutorul #artei_stradale.

,,Primul obiectiv care a prins culoare este gardul Cimitirului Sf. Gheorghe. Pictura nu doar că va atrage atenţia tuturor severinenilor care trec pe aici, dar reflectă şi priceperea tinerilor talentaţi care acum au posibilitatea să picteze nu doar pe hârtie.

Le mulţumesc pentru colaborare, proiectul a fost o reuşită şi cu siguranţă vom identifica alte obiective pe care aceşti elevi să le poată picta, combinând utilul cu plăcutul.,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus