News Mehedinti

ASFALT NOU PE DJ 562A, ÎNTRE CIOROBORENI ȘI INTERSECȚIA CU DJ 606

Data: 13-5-2020

Locuitorii din Cioroboreni, comuna Jiana, vor avea asfalt nou până la sfârșitul acestei săptămâni, pe DJ 562A, lucrările de reabilitare a acestui tronson fiind în plină desfășurare, în cadrul proiectului care vizează reabilitarea/modernizarea a 112 km drumuri județene, derulat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene, prin Programului Operațional Regional 2014-2020.

“Astăzi am mers la fața locului, pentru a urmări investiția și pentru a sta de vorbă cu reprezentanții constructorului. Acum se asfaltează 4,2 km, mai exact de la intrarea în localitatea Cioroboreni dinspre Pătulele, până la intersecția cu DJ 606. Am primit promisiunea că această porțiune va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni urmând ca apoi să se continue asfaltarea între Pătulele și Cioroboreni.
În paralel, se fac lucrări de supralărgire a drumului, se lucrează la podețe pe lungimea drumului, după care se vor realiza trotuarele, accesele la proprietăți și rigolele. Continuăm să îndeplinim promisiunile făcute! Mehedințiul este pe drumul cel bun!.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Porțiunea care se asfaltează acum face parte din Lotul 1 al proiectului și cuprinde DJ 562A, pe o lungime de aproape 26 kilometri ce traversează zona Gruia (intersecția cu DN 56C) - Pătulele - Cioroboreni - Vânjuleț - Rogova (intersecția cu DN 56A).
Pe acest tronson s-a așternut primul strat de covor asfaltic nou încă din data de 25 aprilie, între localitatea Gruia și intersecția cu drumul comunal care duce în satul Poiana Gruii.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus