News Mehedinti

AVANSEAZĂ LUCRĂRILE LA OBIECTIVELE DE INVESTIŢII DEMARATE ÎN ORAŞUL STREHAIA

Data: 20-5-2021

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a efectuat o vizita de lucru la Strehaia, împreună cu primarul Ioan Giura, pe șantierele obiectivelor de investiții care sunt deschise la fostul Spital Orășenesc, fosta policlinică și pe strada Câmpului, lucrare de modernizare ce face parte din Lotul 5 al proiectului prin care se reabilitează 112 kilometri drumuri județene în Mehedinți.

“Chiar dacă pandemia a atras întârzieri în cadrul proiectului de modernizare și reabilitare a clădirii Spitalului Orășenesc, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții constructorului, am primit asigurări că ele vor fi recuperate, astfel încât, la sfârșitul anului, ne așteptăm ca lucrările să fie finalizate. Se lucrează intens și la clădirea fostei Policlinici, un obiectiv important, unde lucrările sunt finanțate de Consiliul Județean Mehedinți, printr-un parteneriat cu Primăria Strehaia. Pe de altă parte, pe strada Câmpului s-a turnat primul strat de asfalt între drumul național și calea ferată, s-au realizat rigolele, accesele la proprietăți și trotuarele și în această perioadă se lucrează la racordurile cu drumurile laterale. Pe DJ 607, lucrările continuă către comuna Grozești, la podul de la ieșirea din Strehaia. Sunt mulțumit de ritmul în care se lucrează! Îl felicit pe domnul primar, Ioan Giura, pentru implicarea cu care monitorizează lucrările și îi asigur pe locuitorii din Strehaia că vom continua dezvoltarea orașului!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus