News Mehedinti

Barbatul din SEVERIN care si-a ucis CONCUBINA cu o ranga, este in continuare de NEGASIT! Acesta se ascunde de POLITISTI! CINE POATE OFERI ORICE INFORMATIE ESTE RUGAT SA SUNE LA 112!

Barbatul din SEVERIN care si-a ucis CONCUBINA cu o ranga, este in continuare de NEGASIT! Acesta se ascunde de POLITISTI! CINE POATE OFERI ORICE INFORMATIE ESTE RUGAT SA SUNE LA 112!

Data: 3-9-2019

Poliția îl caută în continuare pe tânărul suspect în cazul crimei care a îngrozit săptămâna trecută întreg Severinul. Atunci, o femeie de 45 de ani a fost omorâtă cu sânge rece, fiind lovită cu o rangă în cap.

Bărbatul care este bănuit că a ucis o femeie lovind-o cu o rangă în cap nu a fost deocamdată prins de poliție. Între timp și mama sa l-a dat dispărut la poliție. Femeia, în vârstă de 54 de ani, susține că fiind plecată în Italia, în după-amiaza zilei de 28 august a vorbit la telefon cu fiul său, Mara Alexandru-Alin, din Drobeta Turnu-Severin, iar după încheierea convorbirii telefonice, acesta nu a mai putut fi contactat, părăsind domiciliul fără a mai reveni până în prezent.

În urma sesizării a fost dispusă căutarea la nivel național, semnalmentele acestuia fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publica, dar și altor structuri în vederea identificării.

Persoana dispărută are păr șaten, ochi verzi, 1,75 m înălțime, 90 kg.

”Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciu de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”, spun reprezentanții IPJ Mehedinți.

Crima a avut loc joi, 29 august, în jurul orei 5,00, când Gica Brînzei, de 45 de ani, a fost lovită cu o rangă în cap în timp ce se deplasa spre o stație de autobuz pentru a ajunge la locul de muncă. SURSA: mehedinti.psnews.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus