News Mehedinti

Cine a anulat procesul verbal de la Ședința de Consiliu din 28 februarie și de ce...?!

Cine a anulat procesul verbal de la Ședința de Consiliu din 28 februarie și de ce...?!

Data: 2-4-2013

Este întrebarea pe care și-au ridicat-o consilierii locali la ședința de săptămâna trecută. Dezbaterea a început cu această problemă care se pare că a intrat și în atenția oamenilor legii. La mapa proiectelor de hotărâre de la ultima șendință de consiliu local a fost anexat un proces verbal cu totul diferit față de cel real, întocmit pentru ședința din 28 februarie. “Propun consilierilor locali să voteze procesul verbal care îl avem acum în mapă. Nu au existat niciun fel de presiuni asupra fetelor care l-au redactat pentru ca PV din 28 februarie să fie schimbat. Toate acuzațiile care ni se aduc le consider aberații, niște minciuni. Rog persoanele abilitate să facă cercetări în acest caz”, a explicat la începutul ședinței, consilierul Constantin Negulescu.

“În prezența mea s-au făcut presiun!!” – Gheroghe Florea, oșrovean

Prezent la ședința de consiliu de săptămâna trecută, orșoveanul Gheorghe Florea a intervenit cu niște acuzații la daresa consilierului Negulescu. “De ce mă face pe mine mincionos și lăutar? În prezența mea a făcut presiuni asupra fetelor să redacteze un nou proces verbal!”, a spus Florea.

Rămâne de văzut unde se ascunde adevărul. Dacă procesul a fost sau nu schimbat, vor stabili oamenii legii.  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus