News Mehedinti

Compania Națională de Investiții va construi un STADION NOU, de 1,2 milioane euro, la STREHAIA

Compania Națională de Investiții va construi un STADION NOU, de 1,2 milioane euro, la STREHAIA

Data: 29-1-2020

62 de complexuri sportive au fost incluse, prin ordin al ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, pe lista-sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul Subprogramului ”Complexuri sportive”, prin Compania Naţională de Investiţii.

Unul din amplasamente va fi construit în oraşul Strehaia, jdudeţul Mehedinţi.

La Strehaia, arena va avea o capacitate aproape dublă, deoarece, pe lângă tribuna I, care va fi similară cu cea de la Rovinari, se va construi și o peluză.

Actualul Stadion Orășenesc din Strehaia are o capacitate de doar 200 locuri, iar vestiarele nu se prezintă în condiții tocmai optime.

„Dacă totul decurge normal, dacă nu vor exista contestații, lucrările vor începe în vară. Vom avea  și gazon nou. Din câte știu, proiectul e de 1,2 milioane euro. Noi sperăm ca în 2021 să jucăm pe noul stadion și să promovăm în acea vară în Liga 3. Poate chiar mai devreme. Momentan suntem pe locul 2 în Liga 4 Mehedinți”, a declarat Daniel Danciu, președintele CS Strehaia.

Strehaia a avut echipă ultima dată în Divizia C în sezonul 1990-1991, când s-a clasat pe ultimul loc în seria a 8-a, cu 4 victorii, un egal și 25 de înfrângeri, golaveraj 13-94!

saptamanafotbalistica.wordpress.com


Galerie foto

Compania Națională de Investiții va construi un STADION NOU, de 1,2 milioane euro, la STREHAIA


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus