News Mehedinti

CONSILIUL JUDEȚEAN CAUTĂ SOLUȚII PENTRU UN DRUM DIN JUDEȚ AFECTAT DE CALAMITĂȚI

Data: 17-6-2020

În urma ploilor abundente din ultimele zile, tronsonul de drum cuprins între DJ 606 B km. 84+000 (Valea Izvorului) – 86+250 (DC 22) satul Ștefan Odobleja a fost afectat, iar circulația rutieră poate fi pusă în pericol.

O echipă din cadrul Direcției Tehnice a Consiliului Județean Mehedinți împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți a mers în zonă pentru a verifica pagubele produse.

"Am constat că pe alocuri ploaia a surpat pamântul, a distrus o parte din rigole și a afectat carosabilul. Anul trecut ne-am confruntat cu aceeași problemă în zonă și am solicitat Guvernului finanțare pe calamități pentru a reface drumul. Nu am primit însă nici un răspuns, iar acum fenomenele meteo extreme cauzează din nou probleme. Înțeleg supărarea oamenilor din zonă și vreau să îi asigur că voi face tot ce-mi stă în putere pentru a rezolva problema. În urma discuțiilor avute și cu primarul comunei Livezile, domnul Adrian Nănuți, am stabilit împreună că este imperios necesar să luăm toate măsurile care se impun pentru a readuce tronsonul de drum afectat la faza la care arăta imediat după recepția lucrărilor.", a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus