News Mehedinti

Constantin Gherghe înclină balanța pentru o candidatură la Primăria Municipiului Orșova, în detrimentul Severinului

Constantin Gherghe înclină balanța pentru o candidatură la Primăria Municipiului Orșova, în detrimentul Severinului

Data: 12-9-2019

Fostul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, este cunoscut în politica mehedințeană ca un un politician instabil în decizii. Cu toate acestea, a rămas un politician cu greutate în sondaje și dorit cam de toate partidele puternice ale politicii mehedințene. În ultima perioadă, s-a tot speculat pe la colțurile administrațiilor locale, de o posibilă candidatură a acestuia, ba la primăria Severin , ba la primăria Orșova. Se pare că toți acești patru ani în care s-a odihnit, nu l–au determinat să uite de politică și să se ocupe de propriile afaceri.

Totuși, după ultimele zvonuri de pe piața politicii mehedințene, fostul primar al Severinului ar înclina spre o candidatură la municipiul Orșova, din partea partidului de dreapta PNL, condus de către deputatul Virgil Popescu. Zvonul este confirmat într-o emisiune TV, chiar de către președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu: ”Am avut o discuție cu domnul Gherghe acum două săptămâni. Mi-a spus că rămâne un om de dreapta și îl susține pe președintele Klaus Iohannis. Drept dovadă a și semnat pentru Klaus Iohannis. Am discutat și despre o posibilă candidatură a domniei sale la municipiul Orșova. El nu va candida din partea PNL la primăria Drobeta Turnu Severin. Eu cred că într-un final vom avea o înțelegere și va candida la primăria Orșova, va câștiga și în sfârșit localitatea va avea o direcție”.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus