News Mehedinti

CONTINUĂ ASFALTAREA STRĂZILOR DIN VÂNJU MARE

Data: 17-6-2020

Astăzi, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a făcut o nouă vizită de lucru în orașul Vânju Mare unde se derulează proiectul de reabilitare a infrastructurii rutiere prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Lucrările sunt în grafic, se toarnă asfalt pe diferite tronsoane, iar în scurt timp aproape jumătate din străzile orașului vor fi refăcute complet.

,,Fiind orașul meu de suflet, îmi doresc să ajung în zonă ori de câte ori am ocazia, pentru a supraveghea îndeaproape acest proiect și a sta de vorbă cu oamenii. Vreau să mă asigur că vom avea o lucrare de cea mai bună calitate. Locuitorii acestui oraș au dreptul să circule pe străzi asfaltate pentru a se bucura de un trafic rutier în siguranță și condiții bune de trai!,, a declarant președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus