News Mehedinti

CONTINUĂ LUCRĂRILE DE ASFALTARE ÎN ORAȘUL VÂNJU MARE

Data: 28-5-2020

În această perioadă se lucrează pe străzile Crizantemelor, Dr. Victor Gomoiu și Nicolae Bălcescu din orașul Vânju Mare, județul Mehedinți. Se așterne stratul suport pentru asfaltare și se lucrează la trotuare pe porțiunile prinse în această etapă a proiectului.

,,Merg în zonă de câte ori am ocazia pentru că îmi doresc să monitorizez cât mai bine lucrările, astfel încât ele să fie de cea mai bună calitate așa cum merită locuitorii orașului. Lucrările fac parte din cel mai amplu proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere în oraș, demarat cu sprijinul Guvernului PSD prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Le-am promis locuitorilor că după ce se va încheia acest proiect, în care sunt cuprinse aproape jumătate din străzile orașului, atât cât va depinde de mine, voi face tot posibilul să se reabiliteze și celelalte artere.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus