News Mehedinti

CONTINUĂ LUCRĂRILE DE MODERNIZARE/REABILITARE A DRUMURI DIN JUDEȚUL MEHEDINȚI

Data: 9-6-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut marți, o nouă vizită de lucru pe șantierul Lotului 1 al proiectului ce cuprinde reabilitarea/modernizarea a 112 km drumuri județene în Mehedinți.

În localitățile Rogova și Vânjuleț, aflate de-a lungul DJ 562A, a avut întâlniri cu primarii, constructorii și echipa de implementare pentru a stabili poziționarea exactă a trotuarelor care vor fi amenajate în cadrul proiectului gestionat de Consiliul Județean Mehedinți, prin care se reabilitează infrastructura rutieră.

“În total, pe Lotul 1 care cuprinde aproape 26 kilometri ce traversează zona Gruia (intersecția cu DN 56C) - Pătulele - Cioroboreni - Vânjuleț - Rogova (intersecția cu DN 56A), se vor amenaja trotuare pe o distanță de aproape 8 kilometri, de-a lungul localităților. Trotuarele sunt o componenetă esențială a proiectului pe care îl implementăm în această perioadă, astfel că ele se vor amenaja în toate localitățile străbătute de drumurile din proiect. Asta întrucât, pe cea mai mare distanță, ele erau complet distruse, iar pietonii preferau să circule pe carosabil decât prin aceste zone. Am convingerea că după implementarea acestui proiect, nu doar șoferii vor circula în condiții foarte bune ci și pietonii!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

În tot acest timp, pe Lotul 1 se toarnă în continuare primul strat de asfalt între localitățile Pătulele și Gruia și se lucrează la podurile de la Cioroboreni și Pătulele.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus