News Mehedinti

CONTINUĂ LUCRĂRILE DE MODERNIZARE/REABILITARE DRUMURI JUDEȚENE

CONTINUĂ LUCRĂRILE DE MODERNIZARE/REABILITARE DRUMURI JUDEȚENE

Data: 7-4-2020

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a efectuat astăzi o vizită de lucru pe două șantiere deschise în cadrul proiectului de reabilitare/modernizare 112 kilometri drumuri județene, una din cele mai importante investiții din infrastructura județului Mehedinți din ultimii 30 de ani.

,,Nu trebuie să neglijăm investițiile importante pe care Consiliul Județean le-a demarat cu fonduri europene. Am verificat astăzi stadiul lucrărilor de pe lotul al 3-lea DJ 561A între Oprișor (intersecția cu DJ563) și Bălăcița (intersecția cu DJ 606), unde sunt în lucru 12 kilometri, cât și tronsonul Gvardinița — Bîcleș — Vlădica – Tâmna (intersecția cu DN6) al aceluiași DJ 561 A, care face parte din lotul 4 şi unde se asfaltează circa 33 de kilometri. Mă bucur să constat că se muncește în ritm alert, iar vremea este de partea constructorilor,, a precizat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe ambele loturi, lucrările constau nu doar în asfaltare, ci și în realizarea de trotuare, accese la proprietăți pentru toate gosposăriile, precum și construirea de noi podețe. 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus