News Mehedinti

COPIII DIN SATUL SELIȘTEA, COMUNA ISVERNA, VOR ÎNVĂȚA ÎN ȘCOALĂ NOUĂ!

Data: 6-8-2020

Primăria comunei Isverna a reabilitat în întregime Școala cu clasele I-IV din satul Seliștea, astfel încât din toamna acestui an cei mici vor putea învăța într-o încăpere nouă, dotată corespunzător.

Investiția a fost posibilă prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a și se ridică la suma de aproape 1.400.000 lei.

,,Elevii și cadrele didactice de aici vor beneficia de condiții mult mai bune de studiu, începând cu noul an școlar, ca urmare a extinderii clădirii principale prin crearea unei infrastructuri care să răspundă cerințelor unui act educațional de calitate.,, a declarat primarul comunei Isverna, Ionuț Stoican.

În unitatea nou modernizată s-au amenajat grupuri sanitare și s-a montat centrala termică care asigură încălzirea școlii. S-au înlocuit toate instalațiile electrice, termice și de alimentare cu apă. Totodată, a fost montată și o instalație de supraveghere video.

S-a intervenit și în spațiul exterior al școlii, acolo unde s-au refăcut aleile de acces, zonele verzi și cele dedicate activităților sportive.

,,Mă bucur să constat că lucrările sunt aproape de final și îi asigur pe cetățeni că din toamna acestui an, serviciile educaționale din această unitate de învățământ vor avea un grad crescut de siguranță, igienă, sănătate și confort.,, a adăugat Ionuț Stoican, primarul comunei Isverna.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus