News Mehedinti

Dacă se aprobă proiectul de amenajare a falezei Golful Cerna, Primăria Orşova nu are restul banilor care trebuiesc alocaţi din bugetul local

Dacă se aprobă proiectul de amenajare a falezei Golful Cerna, Primăria Orşova nu are restul banilor care trebuiesc alocaţi din bugetul local

Data: 8-4-2013

Două proiecte sunt pe cale să se aprobe dar Primăria Orşova nu are bani. Edilul şef, Ioan Manea se arată îngrijorat din acest punct de vedere dar spune că va face orice sacrificiu ca ele să se finalizeze. Este vorba despre amenajarea Golfului Cerna şi inaugurarea unui Centru de Informare şi Promovare Turistică în Orşova.

Valoarea primului proiect se ridică la aproximativ şapte milioane de lei, sumă care va veni din fonduri europene, dar şi de la guvern şi buget local. La ultima Şedinţă de Consiliu Local, primarul Manea a declarat că are mari emoţii cu aceste două proiecte.

“Sunt convins că ele se vor aproba dar deocamdată primăria nu are bani. Va trebui să facem rost de fonduri. După cum bine aţi aflat, la Sviniţa s-a inaugurat deja Centrul de Informare şi Promovare Turisitică...trist”, a spus primarul Manea.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus